En stor takk !

Classic Racing Club ønsker å takke alle funkjonærer som har gjort ClassicTT 2008 mulig. Det ble et flott arangement med svært god gjennomføring. Takket være proffe funkjsonærer som stiller opp gang etter gang. Vi ønsker også å takke Solør Mcklubb for meget godt samarbeidet. Tusen takk alle sammen, vi håper vi sees neste år.
CRC Styret

VÃ¥lerplakat2008web.jpg

Resultater fra ACR lagt ut

Resultatene finner du her

Oppdatert info om ACR TT

mer info finner du her

Oppdatert info om Klasse Nasjonal under ClassicTT 13-15 Juni 2008

Det er besluttet å ta pris for enkelt løp i klasse nasjonal, dette fordi det blir kjørt færre runder per løp en vanlig. Vi i Classic Racing Club håper dette kan være med på å få flere til å melde seg på. Siden denne avgjørelsen ble godkjent av NMF i sisteliten har vi også besluttet å ikke ta etteranmeldingsgebyr for denne klassen.

Oppdatert info om 2-Hjulsfestivalen på 6-8 Juni 2008

Løpsinnbydelse og TR er lagt ut, se løpskalenderen for mer info.

Vi retter en stor takk til Borg mc-klubb som har gjort det mulig å få til ett ekstra løp i formula klassen.

Oppdatert info om ClassicTT 13-15 Juni 2008

Noen små endringer i innbydelsen, tilleggsregler lagt ut her

2-Hjulsfestivalen på Rudskogen 6-8 Juni 2008

Borg MC Klubb svarte positivt da vi spurte om de ville slippe til Formula 08-87 på 2-hjulsfestivalen.

"Foreløpig ser det ut til å bli et løp for Formula 80-87 sammen med Nasjonal på 2-hjuls festivalen i juni. Det blir kvalifisering på lørdag 2 x 20 minutter og altså ett løp (om løpet går lørdag eller søndag er litt uvisst per nå), samt mulighet til fritrening på fredag (kostnad per klasse er kr 600,- for fredagstreningen). Startgavgift er kr 1800,- inkl. strøm, og enten må man ha egen transponder selv eller så er det mulighet for leie. Om man må leie en transponder er det fint om det kommer frem av påmeldingen. Påmeldingsfrist er 15 dager før løpet"; sier Tone Grønlund i Borg MC Klubb.

Oppdatert støtte info Formula 80 - 87

Lurer du på hvordan sykler blir vurdert for maskinkort ? Har du en sykkel du ikke finner i listen over godgjente sykkler ? Da kan du ta en titt på Formula 80-87 reglementet

Info om løp på DonningtonPark 2008

Info er sakset fra våre venner i MCHK-Racing i Sverige, les mer her

Løpsinbydelse til ClassicTT 2008

Etter noen justeringer ble invitasjonen til årets løp på Vålerbanen klar.

Oppdatert info fra AMK for løp på Knutstorp 2008

Jens Kroon ansv. Classsic i AMK, har sendt oss oversikt over klasser.

Oppdatering av www.CRC.no

Vi vil i ukene som kommer legge inn teknisk reglement og annen informasjon som har vært etterlengtet lenge. Intilvidere vil deler av siden være Svensk og Engelsk. Vi vil oversette disse fortløpende. Alle oppfordres til å korrigere og komme med tips og forslag til de nye sidene.

av:Lars Bekk

Nye websider for CRC

Etter å ha blitt diskutert på gjentatte møter har Formann Rolf Holmlund tatt grep om dette temaet. Resultatet er nye websider og et dynamisk webpubliseingsverktøy levert av Idium Web. Savner du noe på sidene, har du oppdatert informasjon eller nyheter ? Send gjerne inn tips, klikk på "Kontakt oss" på hovedmenyen og fyll ut skjema.

av:Lars Bekk

Oppdatert maskinreglement for Formula 80-97

Teknisk reglement for Formula 80-87 ble oppdatert på Nordisk møte i Helsinki Okt. 2007.

av:Lars Bekk