Bilde: Arctic Circle Raceway, Mo i Rana, Norway, 2015. Classes Formula80-87 / Classic Superbike  www.picman.co.uk

Her finner du hvordan du kommer i gang med classic roadracing, praktisk om 
lisens, maskinkort, klasser og sykler som kan brukes, maskinregler, terminliste for sesongen, påmelding til løp, resultatservice, etc.

Classic Racing Club ble etablert i 1993 og er den eneste klubben i Norge som er rendyrket for classic roadracing på motorsykkel, og dette er en lisensgivende klubb.  Klubben arrangerer ClassicTT på Vålerbanen i juni  hvert år.

Nyheter

Påmelding til Karlskoga 28. - 30. august 2020 er åpen. 

Se MCHK hjemmeside  


  • Vålerbanen, classic og moderne, løp og treninger, 14 - 16. august 2020. Påmelding, tilleggsregler etc. er nå lagt ut! Det er bindende påmelding SENEST innen TORSDAG 6. August 2020, kl 23.59 - Etteranmelding er fra og med FREDAG 7. August, kl 00:01.

    Påmelding, info etc.  på www.solormcklubb.no   [10.7.2020]


  • Følg med på Solør MC-klubb sin nettside for å få med nyheter om treninger på Vålerbanen utover sommeren og høsten. Det er håp om å få kjørt litt i år også, men foreløpig er antallet deltakere begrenset på arrangementene.  https://www.solormcklubb.no/

 


  • Alle gamle maskinkort (utstedt av CRC før ca august 2017) må fornyes snarest! Søknadsskjema, instruksjon om hvordan dette gjøres og ny epostadresse for å søke, finnes under maskinkort..Gammelt kort blir tillatt KUN I DET FØRSTE LØPET du deltar i for 2020, men på de neste løpene deretter får du ikke starte med gammelt maskinkort. NB! Du trenger IKKE å fornye hvis maskinkortet ditt er størrelse A4, har flere sider og ser ut cirka som på bildet nedenfor. [22.2.2020]