Nyheter og artikler

Til Kjell Heftes minne

Alle de tilstedeværende på Linköping motorstadion lørdag 5. august 2023 opplevde med forferdelse at konkurransen i classic roadracing endte i en kamp fra helsepersonellets side for å redde to førere som hadde blitt hardt skadet i en krasj. Med sjokk måtte vi konstatere at Kjell Hefte ikke kom fra hendelsen med livet i behold, og i denne tiden går våre tanker først og fremst til de nærmeste venner og familien som har mistet en av sine kjære.

For oss i classic racing-miljøet gjør tapet av Kjell, 65 år gammel, et dypt inntrykk og det er en stor sorg at han ikke vil være blant oss mer. Kjell var en avholdt person i dette miljøet, han lyste av entusiasme for sporten vi alle er glad i. Han hadde en enestående lun og rolig personlighet, med et humør og en positiv innstilling som smittet over på alle han møtte i miljøet i depotet, og han hadde alltid tid til en trivelig prat. Vi var alle glade i Kjell. Han hadde også kunnskaper om motorsykkel som han delte til glede for alle som trengte hjelp. Det er uvirkelig og trist at vi ikke lenger vil ha ham blant oss på stevnene rundt i Norden hvor han alltid stilte opp. Vi lyser fred over Kjell Heftes minne.

Classic Racing Club, Norge
11.8.2023

Begravelsen til Kjell Hefte

Classic Racing Club har etter kontakt med familien til Kjell Hefte fått informasjon om at tid for begravelsen er satt til torsdag 31. august kl. 12.30. Det er en åpen begravelse i Vangskyrkja Voss hvor alle er velkomne. Familien opplyser at like kjært som blomster er en gave til motorsport for barn på Voss, Vipps til 48076895, merk gaven «Kjell Hefte».

Familien til Kjell Hefte melder at den som ønsker er velkommen til å delta på minnestund etter begravelsen. Minnestunden holdes i Borgartun ungdomshus i Skulestadmoen, lett servering.