Lisens og CRC-medlemskap

Kjøpe lisens, betale medlemsavgift 

Nettsted for betaling av lisens gjennom Norges motorsportforbund (nmf) er gjennom Minidrett. Se lenker nedenfor. Husk at Classic Racing Club Norge er en lisensgivende klubb, så det er valgfritt om du ønsker å være medlem av en annen klubb i tillegg.

Medlemskap for å kunne kjøpe lisens

For å kjøre Classic Racing må du være tilknyttet en nmf-klubb, dette blir du gjennom medlemskap i CRC. Kjører du for en annen klubb, eller rett og slett er interessert i sporten og våre aktiviteter, ønsker vi deg velkommen som støttemedlem.

Lisensgivende medlemskap i CRC koster (i 2019) kr 250,-

For å bli medlem, send:
Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og E-postadresse til: 
post<<krøllalfa>>crc.no

eller via brevpost til:
Classic Racing Club
Postboks 20
2322 Ridabu

Når du er blitt medlem registrerer du deg og betaler medlemsavgift på MITA (se ovenfor).

Kurs for å kunne kjøpe lisens

Før du kommer så langt at du løser lisens og skal kjøre, må du gjennomføre et lisenskurs. Solør MC-klubb, Borg MC-klubb, Bikeport og ACM holder kurs. Kursene inkluderer kjøring på hhv. Vålerbanen, Rudskogen, Karlskoga og Arctic Circle Raceway i Mo i Rana. Mange kurs holdes tidlig på våren slik at det er mulig å starte i løp samme året som man tar lisenskurset. 

Informasjon om kursprogram legges ut på de enkelte klubbenes nettsider (klikk på lenkene i teksten ovenfor)

For å kunne kjøre utenfor Norden

Vanlig classic-lisens er kun nasjonal og gjelder i Norden. For å kjøre utenfor Norden må man ha NMF internasjonal lisens. Denne lisensen har også bedre forsikringsdekning enn nasjonal lisens.

Dere som kjører FIM vintage-serien må ha International vintage meetings-lisens, så selv om den er gratis så må man fylle ut de aktuelle skjemaene. Dette står i reglene fra FIM, VCRR 01.5.1 Licence.